Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies voor Google Analytics. Lees meer op onze privacy policy pagina.

Recensies

Inleiding

De Hero is een toestel van HTC en werkt op Android, het mobiele besturingssysteem van Google. De HTC Hero heeft HTC Sense. HTC Sense is een 'schil' over Android, die het besturingssysteem nog beter laat werken en er mooier uitziet.

De telefoon beschikt over Multi-touch. Dit maakt het browsen een stuk aantrekkelijker.

Inhoud doos

De doos is opvallend klein. Toch zit er alles in wat je nodig hebt. De doos bevat:

  • Het HTC Hero toestel
  • Een snelstartgids
  • Garantieboekje
  • Koptelefoon
  • Geheugenkaartje (2gb MicroSD)

Recensie toestel

Eerste keer opstarten

Als het toestel de eerste keer opgestart wordt, wordt er om een Google account gevraagd, zodat je laatste Gmail e-mails en agenda afspraken in je telefoon komen. Veel mensen hebben dit. Mocht je geen Google account hebben dan kun je het gratis aanmaken. Verder kun je optioneel een Twitter of facebook account aanmaken.

Eerste indruk toestel

Het toestel voelt stevig aan en ziet er erg mooi uit. Het kan een beetje kraken, maar het voelt zeker niet labiel aan. De HTC Sense interface is erg mooi en werkt erg soepel. Vooral na het installeren na de firmware update is de telefoon erg snel.

Toepassingen

De browser van de HTC Hero kan met multi-touch bediend worden. Met multi-touch wordt de besturing nog makkelijker. Bovendien werkt de browser met visuele bladwijzers. Hiermee worden favorieten op een mooie manier weergegeven.

De muziekapplicatie van de HTC werkt ook goed. Je kunt makkelijk je muziek sorteren op naam, naam van de artiest, genre en meer. De kwaliteit van het geluid door de bijgeleverde koptelefoon is slecht, maar de HTC Hero heeft een 3,5 mm koptelefooningang. Hierdoor kunt u hier uw eigen koptelefoon in doen. Met een koptelefoon van redelijke kwaliteit klinkt het geluid erg goed.

Verschillende applicaties worden op het homescherm in het klein weergegeven door middel van zogenaamde widgets. Hierdoor kunt u in een oogopslag belangrijke applicaties in de gaten houden zoals uw laatste sms-berichten, e-mailberichten, muziek, bladwijzers, twitter-updates en meer.

Er wordt steeds binnen korte tijd gecontroleerd of er nieuwe e-mailberichten zijn. Het schrijven van e-mails en sms'jes is erg makkelijk en gaat door middel van het touchscreen toetsenbord.

Market

Wanneer u meer applicaties wilt op uw mobiel, kunt u deze downloaden in de Android Market. Hier staan veel gratis applicaties in. Bekijk de leukste applicaties.

Conclusie

De HTC Hero ondersteund net als de iPhone multi-touch, werkt snel en is ook erg mooi. Bovendien heeft de Android Market erg veel gratis applicaties, terwijl bij Apple erg veel applicaties geld kosten. Daarom is de HTC Hero een erg mooi. Ik heb er in ieder geval geen spijt van dat ik hem gekocht heb.

Overtuigd?

Uitgebreide specificaties