Deze site maakt gebruik van functionele en analytische cookies voor Google Analytics. Lees meer op onze privacy policy pagina.

Leuke applicaties

Wij hebben voor u een selectie van belangrijke, leuke en grappige applicaties gemaakt. U kunt ze downloaden in de Market van Android.

9292

Met de applicatie 9292 kunt u door middel van GPS uw positie doorgeven, zodat deze applicatie de dichtstbijzijnde openbaar vervoer gelegenheid zoekt, zodat u zo snel mogelijk bij uw bestemming komt.

Advanced Taskkiller

Advanced Taskkiller doet hetzelfde als taakbeheer voor windows maar dan op je androidtelefoon. Sluit applicaties af die ongewenst stroomverbruiken en actief zijn.

Beyondpod

Download podcasts op uw androidtelefoon. Door middel van Beyondpod kunt u abonneren op podcasts en ze downloaden en vervolgens luisteren. Er zit ook een functie op dat er alleen podcasts gedownload worden als de telefoon is aangesloten op een wifi-netwerk.

Bluetooth File Transfer

Een zeer belangrijke applicatie. Blootooth wordt namelijk niet standaard ondersteund op androidtelefoons. Deze applicatie zorgt ervoor dat bluetooth alsnog werkt. De applicatie werkt nog niet op de HTC Hero, maar op sommige andere Androidtelefoons werkt deze wel. Binnenkort wordt de HTC Hero ook ondersteund.

ChompSMS

ChompSMS is een applicatie waarmee u kunt sms'en in een iPhone-achtig uiterlijk. Het werkt zeer goed en snel. Bovendien kunt u sms tegoed kopen waarmee u goedkoop kunt sms'en met ChompSMS

Dolphin Browser

Een extra internetbrowser die meer kan dan de standaardwebbrowser. Dolphin heeft namelijk zichtbare tabbladen en kan bestuurd worden door zogenaamde gestures (bepaalde vingerbewegingen).

eBuddy

Door middel van deze applicatie kunt u ook op uw mobiele telefoon msn of andere instant messaging programma's gebruiken.

FxCamera

Met FxCamera kunt u bijzondere foto's maken. Bijvoorbeeld de Polandroid modus of de bekende Fisheye modus

Layar

Met behulp van Layar kunt u kijken welke faciliteiten dichtbij in uw omgeving liggen. Zo kunt u bijvoorbeeld de te koop staande huizen op Funda zien of de dichtstbijzijnde geldautomaten van de ING.

Locale

Een van de meest indrukwekkende applicaties van de Android Market. Met Locale kunt u namelijk voorwaarden stellen om bepaalde acties uit te voeren. Dat klinkt heel vaag, maar een voorbeeld is dat u kunt instellen dat wanneer u op uw werk bent, de telefoon automatisch op stil wordt gezet. Er zijn bijzonder veelmogelijkheden met deze applicatie.

My Tracks

Door middel van My Tracks kunt u sporten met uw mobiele telefoon, terwijl de mobiele telefoon door middel van GPS uw afgelegde afstand, snelheid en stijgingen en dalingen bijhoudt. De resultaten kunt u vervolgens publiceren op Google Dogs en Google Maps.

Nav4All

Nav4All is een gratis applicatie die navigatie op uw mobiele telefoon mogelijk maakt. Nav4All werkt goed, is wat betreft uiterlijk niet erg mooi, maar is gratis.

Nu

Haal het laatste nieuws binnen met deze applicatie van Nu.nl . Met deze applicatie bekijkt u het laatste binnenlandnieuws, sportnieuws, en nog veel meer.

Picsay

Met deze applicatie kunt u foto's bewerken. Zo kunt u de helderheid, het contrast en de kleuren aanpassen, maar u kunt ook foto's bijsnijden.

Shazam

Hoort u ook wel eens een liedje waarvan u afvraagt hoe het heet? Met de applicatie Shazam luistert de mobiele telefoon mee naar het liedje en laat het (bijna altijd) zien hoe het liedje heet.

StarTranslate

StarTranslate vertaalt woorden van de ene taal naar de andere taal

T-Belstatus Lite

Met T-Belstatus Lite kunt u uw belstatus bekijken wanneer u een T-mobile abonnement heeft.

Txxi

Met behulp van Txxi kunt u een taxi bestellen. Txxi kijkt waar u bent door middel van GPS en geeft dit door aan de taxichauffeur. Hierdoor staat er snel een taxi voor uw neus. De applicatie werkt nog niet in alle steden.